Elementor #1945

Igazi ritkaság!

Szentendre Óvárosának kiemelkedő részén található ez a kétszintes, patinás hangulatú ház. Hangulatos belső kialakításának köszönhetően rögtön Otthon érezzük magunkat!

Néhány pozitívum a házzal kapcsolatban: - a bejárati ajtón belépve tágas, világos tér fogad bennünket, jó ide megérkezni. - a nappaliban látható kandalló különleges érzéssel ruházza fel a teret - minden szoba (4 db) külön nyílik, az emeleten is - szobái tágasak, kényelmesek - méretre készült, jó minőségű konyhabútor, gépesítve, mely a lakás egyik ékköve - kazettás fa ablakok, minden ablak valami meglepetést tartogat.. - gázcirkó és padlófűtés - kerti tó, térkövezett borospince, kő grill - központi helyen van, kis üzlethelyiség tartozik hozzá - kellemes terasz a diófa árnyékában - kertre néző szobák - két állásos fedett autóbeálló - csend, nyugalom, békesség, óvárosi hangulat..

A kertből egy igazi borospince közelíthető meg, ez része a híres szentendrei pincerendszernek. A kert mediterrán hangulatú, teljesen intim, és mérete ellenére pompás növényeknek ad otthont. Jól látszik, hogy a modern és klasszikus elemek megfelelő kombinációja milyen harmóniát tud teremteni. Ez tipikusan az a ház, amely élőben mutatja meg valódi értékeit. Az Óvárosban élők szeretik, hogy: - közel van a tömegközlekedés - egyszerű a bevásárlás ( kis boltok, Termelői Piac) - hangulatos kiülős helyek, cukrászdák, éttermek - felsőoktatási intézmények, óvodák közelsége - számos sportolási lehetőség közül lehet választani, a közelben termálfürdő - karnyújtásnyira a Duna korzó, a város egyik legbiztonságosabb része Javaslom, sétáljon egyet a környéken a több száz éves macskaköves utakon, garantáltan megszereti! Megfogta a ház varázslatos hangulata? További kérdése van? Várom hívását!

Use this short paragraph to explain how you will deliver this benefit to the visitor if they decide to work with you.